dinsdag 3 juni 2014

Maandag 2 juni 2014

Heey heey,

WAT EEN WEEK!!!!
We hebben een geweldige gezinsavond gehad bij de Fam Bäcks.
We hebben als activiteit uno gespeeld een heel leuk spel met kaarten.

De les met Karin deze week was weer vet goed, ik ben zo trots op onze companionship we werken steeds beter samen.
We hadden een finding day gehad deze week, en helaas zijn de mensen hier niet zo geïnteresseerd maar we hebben een hele mooie omgeving gezien.

Ook deze weekhebben we weer veel mensen bezocht, dat is zeg maar ons ding op dit moment, we hadden onze laatste les met Carline onze weinig actief lid het was een goede les ze is helaas op vakantie weet je sinds ik op zending ben hou ik helemaal niet meer van vakantie hahahahaha.

Het wonder van de week was dat een weinig actief lid naar instituut was gekomen heey dat is nog ens de vruchten van je werk zien of niet dan.

Één van de onderzoekers van het zendingsechtpaar in de wijk St Gallen had een marathonin de stad en de elders en sister Schwabe hadden ons uitgenodigd ook te komen, het was super cool we hebben in het St Gallen arena gezeten helaas niet voor voetbal.

We hadden ook weer een les bij Lea ze had een vriend mee genomen het was opzich wel een goede les, we wilden toen een paar voorbijs maken maar we hadden onze buis gemist met het gevolg dat we een andere moesten nemen naar arbon treinstation. En we hadden gehoopt dat er dan een trein naar St Gallen zou gaan maar dat was niet zo en we hadden dus een andere trein genomen met gevolg dat we niet wisten waar we waren hahaha.

De afspraak met Lorena ging niet door, we hebben toen allemaal voorgijs gedaan en toen kwamen we bij Emil!!! Meine gute I love Emil hij is ongeveer 69 ofzo heeft 3 paarden en we kwamen precies op het goeie moment omdat hij een beetje zware tijd heft gehad deze week en we hebben een geweldige tijd gehad, is het niet geweldig als je de hand van de Heer in je werk kan zien!!!

Ik heb deze week een paar geweldige foto's gemaakt van de omgeving, we hadden een hike met de wijk deze week en het was in het begin niet heel lekker weer maar later weer wel (zie foto's)

Rijgen heeft ook weer een geweldige les ontvangen hij is een wonder opzich, hoe we hem hebben ontmoet? Hij kwam naar ons toe op de Bahnhof en gaf ons zomaar zijn nummer.

Zondag was een goede dag in de kerk en we hadden een leuke haardvuur avond over een boek 
EVEREY DAY MISSIONARY ik kan hem helaas niet lezen als zendeling maar jullie kunnen hem wel lezen hahaha (wel doen hoor heel interessant).

Oke Well ik hoop dat jullie een hele fijne week zullen hebben en tot volgende week.

Lots of Love,

Sister Jessica Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten